Αρχική Νέα Λέρου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

από 12nisospress
505 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ενημερώνει τους πολίτες του νησιού, ότι ο Δήμος Λέρου είναι σε συνεχή εγρήγορση και παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις αναφορικά με τη μετάδοση του νέου στελέχους 2019-nCoV κορονοϊού, διαθέτοντας υψηλό βαθμό ετοιμότητας στην περίπτωση που προκύψει κάποιο κρούσμα εντός της περιοχής ευθύνης του, αλλά να είναι αποτελεσματική η αντιμετώπιση και κυρίως η μείωση της εξάπλωσης.

Με αφορμή τα παραπάνω συστήνουμε σε όλους τους πολίτες που διαμένουν στη Λέρο να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Δήμου Λέρου, στον παρακάτω σύνδεσμο, όπου υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τα προληπτικά μέτρα αποφυγής ενδεχόμενης διασποράς του 2019-nCoV:

https://www.leros.gr/anakoinoseis-deltia-typou-dimos-leroy/anakoinoseis/1044-enimerosi-gia-ton-neo-koronoio-odigies-kai-metra-prolipsis.html

Επίσης, αν και δεν κρίνεται απαραίτητη και δεν προβλέπεται η απολύμανση των σχολικών μονάδων καθώς και των λοιπών δημοτικών κτιριακών εγκαταστάσεων σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ο Δήμος Λέρου καθώς και τα νομικά του πρόσωπα (Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λέρου, ΔΟΠΑΙΔΑΠ – Παιδικοί Σταθμοί – Αθλητικές Εγκαταστάσεις – Λιμενικό Ταμείο) θα προβούν σε απολύμανση όλων των κτιρίων αρμοδιότητάς τους, στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων.

Τέλος, συστήνεται σε όλους τους πολίτες που διαμένουν στη Λέρο να είναι προσεκτικοί στις επαφές τους (ειδικά με άλλους πολίτες που διαμένουν σε περιοχές της χώρας αλλά και του εξωτερικού όπου παρατηρείται έξαρση της ίωσης) και να αναφέρουν άμεσα τυχόν ύποπτα συμπτώματα που παρουσιάζουν στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις