Αρχική Νέα Λέρου Εμπορικός Σύλλογος Λέρου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εμπορικός Σύλλογος Λέρου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

243 προβολές
Ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου σας ενημερώνει πως το Σαββάτο 22 Φεβρουαρίου, στις 13:30 έως και τις 14:30 θα βρίσκεται η γραμματέας στα γραφεία του συλλόγου στο Λακκί, προκειμένου:

1) Να παραλάβουν όσοι παρακολούθησαν τα σεμινάρια του ΕΦΕΤ και του Τεχνικού Ασφαλείας τις βεβαιώσεις τους. Καθώς είναι η τρίτη ανακοίνωση για παραλαβή των πιστοποιητικών, σε περίπτωση που αδυνατείτε και πάλι να προσέλθετε, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον λογιστή σας ώστε να μεριμνήσουν ως εκπρόσωποι σας.

2) Να καταθέσετε αιτήσεις, προκειμένου (σε συνεργασία με το Σωματείο Εστιατόρων), να διεκδικήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα νέο σεμινάριο παρακολούθησης πιστοποίησης ΕΦΕΤ. Υπενθυμίζουμε ότι κάθε επιχείρηση που ασχολείται με τρόφιμα χρειάζεται να διαθέτει εκπαιδευμένο Προσωπικό στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων ( ΕΦΕΤ ) .

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις