Αρχική Νέα Ελλάδας Ελληνική Λύση: Η απόφαση για τους τρεις βουλευτές που φέρονται να συνομιλούν με τη ΝΔ

Ελληνική Λύση: Η απόφαση για τους τρεις βουλευτές που φέρονται να συνομιλούν με τη ΝΔ

από 12nisospress
259 προβολές

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Λύση για τους 3 βουλευτές του κόμματος που φέρονται να συνομιλούν με τη ΝΔ. Η απόφαση έπειτα από τη συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας είναι να κατέλθουν ως υποψήφιοι σε διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Κατόπιν συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι “συνομιλούν” με τη ΝΔ, με απώτερο σκοπό να πλήξουν τη βασική γραμμή του κόμματος, σύμφωνα με την οποία ουδεμία πιθανότητα συγκυβέρνησης υπάρχει, αλλά και μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος για φαινόμενα οχλήσεων υποψηφίων βουλευτών από στελέχη της ΝΔ, αποφασίστηκαν τα εξής:

Οι φερόμενοι ως “συνομιλητές” της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις