Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ με την υποβάθμιση Νικητιάδη. Να παραιτηθεί λένε τώρα ο Παπανικόλας.

Έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ με την υποβάθμιση Νικητιάδη. Να παραιτηθεί λένε τώρα ο Παπανικόλας.

113 προβολές

Την Παρασκευή το βράδυ ανακοινώθηκαν οι τομείς πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλάγής.

Ο Νικηφόρος Παπανικόλας ήταν μέσα σε αυτούς ως Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ για το Νότιο Αιγαίο κάτι που προκάλεσε την οργή του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Θεωρούν, ο μπαμπάς Παπανικόλας δεν παίζει τίμια το παιχνίδι και με τρόπους αθέμιτους φρόντισε να εκδικηθεί για την μη εκλογή του γιου του Νικηφόρου,  ο οποίος έχασε την θέση του Γραμματεά με αποτέλεσμα να ενορχηστρώσει την επαναφορά του.

Δεν τιμά τον ίδιο τον Νικηφόρο Παπανικόλα λένε κύκλοι στο τοπικό ΠΑΣΟΚ και εκφράζουν την οργή τους. Να παραιτηθεί τώρα, είναι το μόνο που του έχει απομείνει. Δείχνει ότι διψά για εξουσία και δεν σέβεται τίποτα και κανέναν.

Οι πρώτες αντιδράσεις έχουν εκφραστεί δημόσια και στα Social Media.  Όλοι ζητάνε ο Νικηφόρος Παπανικόλας να μην αναλάβει την θέση και να δηλώσει την παραίτηση του.

Στο ΠΑΣΟΚ δηλώνουν, έχουν μάθει κάποιες ομάδες να καθοδηγούν και να καταστρέφουν το κόμμα, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτιούνται  πώς γίνεται να υποβαθμίζεται ο πρώην υπουργός Νικητιάδης σε αναπληρωτή και να γίνεται γραμματέας ένας πρώην διορισμένος που παραιτήθηκε επειδή δεν συγκυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία το 2019;

Πηγή : protiekdosi.news

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις