Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Έκκληση της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων για τις μετακινήσεις στα νησιά

Έκκληση της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων για τις μετακινήσεις στα νησιά

από 12nisospress
272 προβολές

Έκκληση προς όλους να αποφύγουν τις μετακινήσεις προς τα νησιά μας, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, ώστε να προστατευθούν αυτά από τη διάδοση του κορωνοϊού, κάνει με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών και Πειραιώς.

Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, «πρέπει όλοι να αναλογιστούμε   την αγωνία των ανθρώπων (των νησιών), που ζουν με το αίσθημα της ανασφάλειας από την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και σε ομαλές περιόδους. Οφείλουμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δείξουμε πόσο πολύ αγαπάμε τα νησιά μας και τους δικούς μας ανθρώπους, πειθαρχώντας και μένοντας σπίτι μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών και Πειραιώς έχει ως εξής:

«Αγαπητές συμπατριώτισσες αγαπητοί συμπατριώτες,
Όλοι συμφωνούμε ότι βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με πολλές δυσάρεστες συνέπειες και χωρίς να  μπορεί να γίνει καμία σοβαρή πρόβλεψη για την επόμενη μέρα, όποτε αυτή η κρίση  λήξει.

Συναισθανόμενοι την ηθική μας υποχρέωση ως μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τον σοβαρό προβληματισμό μας  για τον τρόπο που θα συμβάλουμε στη  διαφύλαξη της υγείας  των κατοίκων των νησιών μας.

Δυστυχώς σήμερα,  μετά από πολλά σκληρά χρόνια οικονομικής κρίσης, υφιστάμενοι τις συνέπειες μιας πανδημίας, είναι απόλυτα φυσιολογικό και δικαιολογημένο, οι κάτοικοι των νησιών μας να προσπαθούν να προφυλαχθούν με κάθε τρόπο, αποθαρρύνοντας κατά το  δυνατόν τις αφίξεις ατόμων, που πιθανόν να είναι φορείς κορωνοϊού.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας τις  παροτρύνσεις όλων των Δημάρχων, να αποφύγουμε τις μετακινήσεις προς τα νησιά μας, για όσο χρόνο απαιτηθεί. Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε   την αγωνία των ανθρώπων, που ζουν με το αίσθημα της ανασφάλειας από την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμη και σε ομαλές περιόδους.

Οφείλουμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δείξουμε πόσο πολύ αγαπάμε τα νησιά μας και τους δικούς μας ανθρώπους, πειθαρχώντας και μένοντας σπίτι μας, ώστε όταν θα ξαναέλθει η ευλογημένη μέρα να ξανανταμώσουμε στα νησιά μας, να είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις