Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Έκκληση από τη δήμαρχο Τήλου Μαρία Καμμά, να δοθούν τα απαραίτητα υλικά στα μικρά νησιά

Έκκληση από τη δήμαρχο Τήλου Μαρία Καμμά, να δοθούν τα απαραίτητα υλικά στα μικρά νησιά

από 12nisospress
322 προβολές

Έκκληση προς κάθε αρμόδιο φορέα και αρχή κάνει η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά, ώστε να δοθούν τα απαραίτητα υλικά στα μικρά νησιά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» η κα Καμμά, το 80% των κατοίκων του νησιού της Τήλου ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Παρά το γεγονός ότι υπολείπονται σε μάσκες και άλλα απαραίτητα υλικά για τη διατήρηση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ο Δήμος έχει επεκτείνει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των ανθρώπων αυτών.

Μάλιστα σε ό,τι αφορά τους γενικότερους κανόνες προστασίας η δημοτική αρχή Τήλου έχει εφαρμόσει αρκετά νωρίς, όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Πάντως η δήμαρχος Τήλου δηλώνει πως από την πλευρά τους γίνεται ό,τι είναι δυνατόν, αλλά θα πρέπει και από το κράτος να δοθεί μέριμνα για αυτά τα νησιά τα οποία δεν έχουν κατάλληλες υποδομές σε πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Επίσης η κα Καμμά επισημαίνει ότι θα πρέπει να μετριαστούν οι μετακινήσεις ιδίως προς τα μικρά νησιά, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επισκεφτούμε εάν δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι  ότι δεν θα νοσήσουμε.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις