Αρχική Αθλητισμός ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΟΛ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2022

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΟΛ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2022

111 προβολές
Στην Καστοριά ταξίδεψαν τα μέλη του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Λέρου , δείτε την ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης :
Στα πλαίσια του εκδρομικού μας, τον περασμένο Μάη, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Λέρου ταξίδεψε στην όμορφη Καστοριά. Τα μέλη του Ομίλου είχαν τη μοναδική ευκαιρία να διανύσουν με τις μηχανές τους χιλιόμετρα και να γνωρίσουν μαγευτικές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.
Έχοντας ως έδρα την Καστοριά επισκεφτήκαμε κοντινούς προορισμούς όπως τη Φλώρινα, τις Πρέσπες, το Άργος Ορεστικό, το Λέχοβο, τον Αετό και το Νυμφαίο.
Η εκδρομή, όμως, δεν τελείωσε στην Καστοριά αλλά συνεχίστηκε στα χαλαρωτικά Λουτρά Πόζαρ όπου τα μέλη μας απόλαυσαν τα ζεστά νερά των φημισμένων ιαματικών λουτρών. Η τελευταία διανυκτέρευση πραγματοποιήθηκε στη φιλόξενη Λιβαδειά.
Για όσους δε γνωρίζουν, το εκδρομικό του ΜΟΛ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ετήσιων δραστηριοτήτων του Ομίλου.
Κάθε χρόνο οι συμμετοχές στις εκδρομές μας αυξάνονται ενθαρρυντικά και ευελπιστούμε στο μέλλον να μπορούμε να ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα συχνότερα διαφημίζοντας το νησί μας και προάγοντας τον υγιή μοτοσυκλετισμό.
Και μία υπόσχεση: Τα καλύτερα έπονται… 🏍🏍🏍

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις