Αρχική Νέα Λέρου Εκδήλωση του Δήμου Λέρου ανακήρυξης του κ. Θεοδωράτου Διονυσίου ως επίτιμο Δημότη Λέρου

Εκδήλωση του Δήμου Λέρου ανακήρυξης του κ. Θεοδωράτου Διονυσίου ως επίτιμο Δημότη Λέρου

από 12nisospress
250 προβολές

Σε μια σεμνή τελετή ο Δήμος της Λέρου ανακήρυξε τον  κ. Θεοδωράτο Διονύσιο σε επίτιμο Δημότη Λέρου για την μεγάλη του προσφορά στο νησί. 

O κ. Θεοδωράτος ειναι Επιτελικός Διευθυντής Εμπορικού της Attika Group και έχει βοηθήσει το Δήμο της Λέρου καθοριστικά οποτε του ζητήθηκε.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε στο λόγο του τον κ. Θεοδωράτο για την προσφορά του και εξήγησε τους λόγους  για τους οποίους το ΔΣ Λέρου τον τιμά με τον τίτλο του επίτιμου Δημότη Λέρου με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το νησί μας.

Δείτε το βίντεο : 

 

Ο κ . Θεοδωράτος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λέρου  κ. Κόλια και το ΔΣ Λέρου για την μεγάλη τιμή να ανακηρυχθεί επίτιμος Δημότης και παρέδωσε στο δήμαρχο Λέρου με αφορμή τα 20 χρ;Oνια της ΒLUESTARFERRIES αναμνηστικά της εταιρείας υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να βοηθά τη Λέρο .

H Αθλητική Ένωση Λέρου ως ένδειξη τιμής για την μεγάλη βοήθεια στη ποδοσφαιρική ομάδα παράδωσε στον κ. Θεοδωράτο μια μπλούζα της ομάδας , να σημειωθεί οτι η Attika Group βοηθά στις μετακινήσεις της ομάδας με καλύπτοντας τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια εως και 70% 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ 
ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ATTICA GROUP ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΛΕΡΟΥ
Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στον αύλειο χώρου του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου, έλαβε χώρα η τελετή ανακήρυξης του επιτελικού εμπορικού διευθυντή της Attika Group  κ. Διονυσίου Θεοδωράτου.
Στην τελετή, στην οποία τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρέστησαν, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ.κ. Στέφανος, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας,ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεμελαρος Ι., ο Αντιδήμαρχος κ. Καστής, ο Αντιδήμαρχος κ. Γρεκός, η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα Κανάρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοκκώνης, ο Διοικητής του 588ΤΕ κ. Καραμπελιάς Κ., ο Λιμενάρχης Λέρου Αντιπλοίαρχος κ. Κουτσοδόντης ΛΣ, ο υποδιοικητής της ΥΝΤΕΛ Πλοίαρχος κ. Αλίμονος Σ. , ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Τσάτσος και αρκετοί πολίτες.
Στην Ομιλία του ο Δήμαρχος Λέρου, είπε μεταξύ άλλων ότι «η κοινωνία της Λέρου σήμερα καταθέτει τη βαθιά της εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Θεοδωράτου και τον παρακαλεί να της κάνει τη μεγάλη τιμή να γίνει Μέλος της, διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συμπολιτών μου και με την δική τους θεσμική εξουσιοδότηση:
• Για τη συνολική σας προσφορά στη νησιωτικότητα,
• Για την αέναη συμβολή σας στην ενίσχυση των ακτοπλοϊκών μας συγκοινωνιών,
• Για το παραδειγματικό κοινωνικό έργο που παράγετε,
Ο κ. Κόλιας τόνισε ακόμη ότι «έχουμε ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους, φίλους της Λέρου, οι οποίοι τροφοδοτούν τις ελπίδες μας με τη δική τους συμβολή η οποία συνήθως συμβαίνει χωρίς να λαμβάνει δημοσιότητα. Με αυτά τα κριτήρια το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου σας έκρινε άξιο της μεγαλύτερης τιμής που απονέμει μια πόλη και σας ευχαριστούμε από καρδιάς».
Ο κ. Θεοδωράτος, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δ.Σ. Λέρου, αντάλλαξε ευχές και εθιμοτυπικά δώρα με τον κ. Κόλια, τονίζοντας ότι η ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη Λέρου είναι μια ιδιαίτερη τιμή και ότι θα στέκεται αρωγός στον Δήμο Λέρου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις