Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Αικατερίνη Εμμανουήλ : Μεγάλη τιμή για τα νησιά μας να βραβεύονται δύο Νοσοκομεία μας για την προσφορά τους στη δημόσια υγεία και την τεράστια αντοχή που επέδειξαν κατά την περίοδο της πανδημίας.

Αικατερίνη Εμμανουήλ : Μεγάλη τιμή για τα νησιά μας να βραβεύονται δύο Νοσοκομεία μας για την προσφορά τους στη δημόσια υγεία και την τεράστια αντοχή που επέδειξαν κατά την περίοδο της πανδημίας.

296 προβολές

Μεγάλη τιμή για τα νησιά μας να βραβεύονται δύο Νοσοκομεία μας για την προσφορά τους στη δημόσια υγεία και την τεράστια αντοχή που επέδειξαν κατά την περίοδο της πανδημίας.

Συγχαρητήρια σε όλους στο Νοσοκομείο της Λέρου και ειδικά στον παιδίατρο μας κ. Νικήτα Ταχλιαμπούρη, που επάξια βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στη Λεριακή κοινωνία και στη δημόσια υγεία του νησιού μας!!!

Χρόνια τώρα υπηρετεί επάξια την επιστήμη του και δικαίως είναι η ασφάλεια του κάθε γονιού στο ακριτικό μας νησί!

Του χρωστάμε πολλά!!!

Ξεχωριστή τιμή και για μένα, που υπηρέτησα από τη θέση της Διοικήτριας, το γεγονός ότι στις βραβεύσεις Υγειονομικών του ΕΣΥ από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, το Νοσοκομείο Καλύμνου τιμήθηκε, γιατί άντεξε στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας!

Ο Αναισθησιολόγος μας κ. Δημήτριος Σαουλίδης και η Προϊσταμένη Χειρουργείου κ. Ευδοκία Τάλια, δικαίως βραβεύτηκαν για την υποδειγματική άσκηση των καθηκόντων τους σε μια δύσκολη περίοδο, για την Κάλυμνο και το Νοσοκομείο της Καλύμνου. Και αυτή η βράβευση είναι ίσως η μεγαλύτερη ηθική αναγνώριση για την τεράστια προσφορά τους στη δημόσια υγεία και στην κοινωνία της Καλύμνου κατά την περίοδο της πανδημίας.

Θερμά Συγχαρητήρια !!!!👏👏👏 Υπερηφάνεια μόνο!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις