Αρχική Νέα Λέρου Εκ νέου υποψήφια στις δημαιρεσίες του Γενάρη για τη θέση της Προέδρου του ΔΣ της Λέρου η κα Μαρία Παπαφώτη Βασιλάκου

Εκ νέου υποψήφια στις δημαιρεσίες του Γενάρη για τη θέση της Προέδρου του ΔΣ της Λέρου η κα Μαρία Παπαφώτη Βασιλάκου

298 προβολές

Βάση του δημοσιεύματος της διαδικτυακής εφημερίδας lerosnews.gr  η έως τώρα Πρόεδρος του ΔΣ Λέρου κ. Μαρία Παπαφώτη θα είναι εκ νέου υποψήφια για την θέση της Προέδρου. 

Να σημειωθεί  ότι είναι πλέον ευρύτερα γνωστό και αποδεκτό από όλη την κοινωνία της Λέρου ότι η κ. Παπαφώτη διετέλεσε έως τώρα άριστα τα καθήκοντά της και δικαιωματικά κρίνεται ακόμα και από τους πολιτικούς της αντιπάλους ως η καλύτερη πρόεδρος που πέρασε ποτέ από τη θέση αυτή.
Τελος σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές η κ. Παπαφώτη είχε πρόταση για να αναλάβει αντιδημαρχία αλλά επέλεξε να συνεχίσει στην ίδια θέση .

Επιπλέον μετά την ανακοίνωση ότι θα είναι ξανά υποψήφια για τη θέση της προέδρου αμέσως μέλη της αντιπολίτευσης του ΔΣ έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι θα την στηρίξουν με την ψήφο τους , πρώτος ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος .

Η ανάρτηση του κ. Παλαπουγιούκ : 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις