Αρχική Νέα Κόσμου Εισβολή στην Ουκρανία: Η Microsoft αναστέλλει τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών στη Ρωσία

Εισβολή στην Ουκρανία: Η Microsoft αναστέλλει τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών στη Ρωσία

από 12nisospress
150 προβολές
Διαφημίσεις

«Είμαστε τρομοκρατημένοι, θυμωμένοι και λυπημένοι από τις εικόνες και τις ειδήσεις που έρχονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία» ανέφερε ο επικεφαλής της Microsoft

Άλλη μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία αντέδρασε την Παρασκευή στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, βάζοντας «πάγο» στην παρουσία της στη Ρωσία.

Ο λόγος για τη Microsoft, η οποία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ανέστειλε τις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα, ενώ έκανε γνωστό πως θα διακόψει «πολλές πτυχές» των δραστηριοτήτων της στη Ρωσία, σε πλήρη ευθυγραμμισμό με τις αμερρικανικές κυρώσεις κατά της Μόσχας.

«Όπως ο υπόλοιπος κόσμος, είμαστε τρομοκρατημένοι, θυμωμένοι και λυπημένοι από τις εικόνες και τις ειδήσεις που έρχονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία και καταδικάζουμε αυτήν την αδικαιολόγητη, απρόκλητη και παράνομη εισβολή από τη Ρωσία», έγραψε ο πρόεδρος της Microsoft Μπραντ Σμιθ σε ανάρτησή του το πρωί της Παρασκευής.

ΠΗΓΗ: www.protothema.gr
Διαφημίσεις

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις