Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν. Δ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 2021 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2023.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν. Δ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 2021 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2023.

44 προβολές

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ

Α’ Κοσμήτορας

Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής

Βουλευτής Δωδεκανήσου – Νέα Δημοκρατία

 

 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν Δ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 2021 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2023.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23 Νοεμβρίου 20222

 

 

 

Σημαντική κοινοβουλευτική δραστηριότητα είχε, ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκάνησου Βασίλης Α. Υψηλάντης, δεδομένου ότι μετά τον προϋπολογισμό της Βουλής, ήταν ο εισηγητής της Ν Δ στην Έκθεση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το έτος 2021, που πραγματοποιήθηκε στη Γερουσία παρουσία της Προέδρου του ΝΣΚ κ. Ευγενίας Ε. Βελώνη καθώς επίσης Ειδικός Εισηγητής στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2023, η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Κατά την ομιλία του επί της εισηγήσεως για τη λειτουργία του ΝΣΚ 2021, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για τη σημαντική δουλειά του παραρτήματος του ΝΣΚ στη Ρόδο με το οποίο, ως Δικηγόρος της πράξης, είχε τη δυνατότητα για τρεις τουλάχιστον δεκαετίες να συνεργάζεται.

Τέλος ο Βασίλης Α. Υψηλάντης παρέστη στην Κοινή Συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου παρουσιάστηκαν από τον εκπρόσωπο της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο κ. Νικόλαο Μηλιώνη οι Ετήσιες Εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για το οικονομικό έτος 2021.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις