Αρχική Νέα Ελλάδας Εικόνες ανθρωπιάς στον Έβρο: Ακρίτες φυλούν τα σύνορα και ζεσταίνουν γάλα για μωρό μεταναστών

Εικόνες ανθρωπιάς στον Έβρο: Ακρίτες φυλούν τα σύνορα και ζεσταίνουν γάλα για μωρό μεταναστών

από 12nisospress
347 προβολές

Χιλιάδες μεταναστών και προσφύγων βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε τουρκικό έδαφος απέναντι από τον Έβρο, με στόχο να περάσουν σε ελληνικό έδαφος, με τις ελληνικές δυνάμεις να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και επαγρύπνηση, αποτρέποντάς τους.

Μεταξύ των συγκεντρωμένων ταλαιπωρημένων ανθρώπων, που εξαπατώνται από το καθεστώς Ερντογάν, που τους υπόσχεται άνοιγμα των συνόρων, βρίσκονται και πολλά μωρά.

Μεταξύ αυτών που φυλούν τα σύνορα βρίσκονται και πολλοί εθελοντές, κάτοικοι της περιοχής και μη. Πολλοί από αυτούς σε ένδειξη ανθρωπιάς, αφενός φυλούν τα σύνορα και αφετέρου ζεσταίνουν γάλα για μωρό μεταναστών, όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο.

Δείτε το βίντεο από το xronos.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις