Αρχική Web TV Εγκαινιάστηκε και Παραδόθηκε στην Λεριακή κοινωνία η νέα αίθουσα του ΔΣ Λέρου

Εγκαινιάστηκε και Παραδόθηκε στην Λεριακή κοινωνία η νέα αίθουσα του ΔΣ Λέρου

790 προβολές

Μια ιστορική ημέρα για το νησί μας η σημερινή αφού μετά από 25 χρόνια ανακαινίστηκε , εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε στην Λεριακή κοινωνία η νέα εξωραϊσμένη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Λέρου.

Η Πρόεδρος κα Μαρία Παπαφώτη – Βασιλάκου με μεγάλη συγκίνηση και υπερηφάνεια  δήλωσε ότι ένα όνειρο της έγινε πραγματικότητα και ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν μαζί της για να παραδώσει στην κοινωνία την νέα αίθουσα του ΔΣ Λέρου .

H αίθουσα πραγματικά βάζει ψηλά τον πήχη τόσο σε θέματα αισθητικής όσο και σε λειτουργικότητα αφού έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε φωτισμό , κάμερες , μικρόφωνα και μέσα τα οποία θα βοηθήσουν στο να μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται για τις αποφάσεις που παίρνονται στο ναό της Δημοκρατίας του νησιού μας.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων της νέας αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου  τέλεσαι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λέρου , Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ Παΐσιος μαζί με τον Πατέρα Νικόδημο Φωκά και τον Μουσικοδιδάσκαλο κ. Ελευθέριο Χατζηλάρη.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης , ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνίας της Περιφέρειας  Ν. Αιγαίου κ. Ιωάννης Θεμέλαρος , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου κα Μαρία Παπαφώτη – Βασιλάκου , Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καστής Δημήτρης , οι Αντιδήμαρχοι κα Κανάρη Μαριέττα,κ. Μπίλλης Νεκτάριος , ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου κ. Νεκτάριος Κοκκώνης , ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Γρεκός Άκης , ο επικεφαλής της παράταξης «Λέρος το Μέλλον σου Ανήκει» κ. Σοροκάκης Ιωάννης , ο Επικεφαλής της παράταξης « Λέρος Νέα Αρχή » κ. Λουλουδιάς Στέλιος , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ. Διαμαντάρας, κ. Παλαπουγιούκ και η κα Καρπαθάκη   , μέλη φορέων του νησιού και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και πολίτες του νησιού της Λέρου .

Την εθιμοτυπική κορδέλα έκοψε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Παπαφώτη – Βασιλάκου με τον  Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ Παΐσιο .

 

Δηλώσεις στη 12nisospress του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη :

 

Δηλώσεις στη 12nisospress , της Προέδρου του ΔΣ Λέρου κας Παπαφώτη Βασιλάκου και μηνυμα του Βουλευτη της ΝΔ κ. Βασίλειου Υψηλάντη  : 

Δηλώσεις του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λέρου – Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ Παΐσιου και Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια : 

Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνίας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Ιωάννη Θεμέλαρου :

Δηλώσεις του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Καστή Δημήτρη :

Δηλώσεις του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης « Λέρος Το Μέλλον σου Ανήκει » κ . Σοροκάκη :

Δηλώσεις του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Γεώργιου Κ. Παλαπουγιοίκ : 

Φωτογραφίες  των εγκαινίων της νέας αίθουσας :


 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις