Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια το νέο Νηπιαγωγείο στο Λακκί της Λέρου ( ΒΙΝΤΕΟ)

Εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια το νέο Νηπιαγωγείο στο Λακκί της Λέρου ( ΒΙΝΤΕΟ)

230 προβολές

Παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου , του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκου Γιώργου , του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη, του Επάρχου κ. Μουσελλή Μανώλη  , αιρετών , εκπροσώπων των φορέων του νησιού της Λέρου , μικρών μαθητών , εκπαιδευτικών και πλήθους κόσμου , εγκαινιάστηκε το νέο υπερσύγχρονο νηπιαγωγείο στο Λακκί της Λέρου !

Πριν ξεκινήσει η τελετή των εγκαινίων ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους μικρούς μαθητές , οι οποίοι μάλιστα όπως θα δείτε στα βίντεο ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από το νέο τους σχολείο :

 

Το κόψιμο της κορδέλας από τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο Γιώργο, τον Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη και μαθητές του νηπιαγωγείου . Οι στιγμές που κατέγραψε ο φακός του 12nisospress είναι συγκινητικές  :

 

Το έργο υλοποίησε ο Δήμος της Λέρου και το χρηματοδότησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από Ευρωπαικούς πορους . 

Δείτε το νέο νηπιαγωγείο σε ένα μοναδικό βίντεο του Μάρκου Σπανού : 

 

Τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος :

 

 

Ομιλία Επισκόπου κ. Στέφανου και του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη :

 

Ομιλία Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου Γιώργου :

1ο μέρος

 

 

2ο μέρος

 

Ομιλία της Υποψήφιας Βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία  κ. Εμμανουήλ Αικατερίνης :

Ομιλία Εκπαιδευτικού κας Φάνης Ιωαννίδου :

Φωτογραφίες από την εκδήλωση των εγκαινίων :

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις