Αρχική Αθλητισμός Εγκαινιάστηκε η ονομασία του σταδίου της Αγίας Μαρίνας σε Στάδιο Παπαντωνάκη Μιλτιάδη – Με επιτυχία τα Παπαντωνάκεια.

Εγκαινιάστηκε η ονομασία του σταδίου της Αγίας Μαρίνας σε Στάδιο Παπαντωνάκη Μιλτιάδη – Με επιτυχία τα Παπαντωνάκεια.

224 προβολές

Με επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα τα Παπαντωνάκεια στη Λέρο στη μνήμη του γυμναστή Παπαντωνάκη Μιλτιάδη.

 

Την οργάνωση των σημερινών αγώνων είχαν αναλάβει ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου με τον Δήμο Λέρου (ΔΟΠΑΙΣΑΠ) και τον Γυμναστικό σύλλογο Λέρου.

Στα αθλήματα είχαμε πολλές συμμετοχές τόσο από αθλητές από όλους τους αθλητικούς συλλόγους της Δωδεκανήσου όσο και από πολίτες και αιρετούς του νησιού μας !

Στις αθλητικές δραστηριότητες και στις απονομές συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστής , ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ , ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης , ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Πέντες  Ελευθέριος , ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Θεμέλαρος Ιωάννης , οι αντιδημάρχοι Λέρου , κ. Καστής , κ. Μεραμπελιώτης και κ. Γρεκός ,η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ,Κανάρη, αθλητικοί σύλλογοι και σωματεία όλης της Δωδεκανήσου , εκπρόσωποι όλων των φορέων του νησιού , της εκκλησίας και των σωμάτων ασφαλείας .

Ακολούθησαν τα εγκαίνια του νέου ονόματος τιυ σταδίου της Αγίας Μαρίνας σε Στάδιο Παπαντωνάκη Μιλτιάδη.

 

 

Φωτογραφίες: Ακης Γρεκός

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις