Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάρπαθος Δυναμικό Ξεκίνημα στην Κάρπαθο ο Βασίλειος Στασινόπουλος – Iατρείο Μητρικού Θηλασμού και μέριμνα για το προσωπικό

Δυναμικό Ξεκίνημα στην Κάρπαθο ο Βασίλειος Στασινόπουλος – Iατρείο Μητρικού Θηλασμού και μέριμνα για το προσωπικό

253 προβολές

Δεν αποτελεί έκπληξη η δραστηριότητα του νέου διοικητή του Νοσοκομείου  Καρπάθου  κ. Βασίλειου Στασινόπουλου , οποίος έχει δείξει τα εχέγγυα του από τις θητείες του σε Κω – Λέρο τώρα και σε Καρπαθο, αφού  μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να αρχίσει η δομή του νοσοκομείου να λειτουργεί .

Πέρα όμως από την  λειτουργία του Νοσοκομείου ο διοικητής οφείλει να αμεριμνεί και για το προσωπικό του και αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί του Βασίλη Στασινόπουλου,  με ενέργειες του εξασφάλισε στολές για το ιατρικό προσωπικό και όχι μόνο .

 

Επιπλέον μερίμνησε να τοποθετηθούν ψύκτες νερού για το προσωπικό και τους ασθενείς στους διαδρόμους του νοσοκομείου !

Ο δραστήριος διοικητής ανακοίνωσε και την λειτουργία Ιατρείου Μητρικού Θηλασμού.

Θεωρούμε ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα  από έναν διοικητή που τιμά τη θέση του με έργα και όχι με λόγια !

 

Η ανακοίνωση :

Σας γνωρίζουμε ότι στις 08 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ. έως 12:00 θα λειτουργήσει στο Γ.Ν. Καρπάθου Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού, από την Μαία κα Γιαβάση Μαρία.

Τα μαθήματα Μητρικού Θηλασμού θα λαμβάνουν χώρα μία φορά το μήνα σε ημέρες και ώρες τις οποίες θα ανακοινώσουμε σε επόμενο Δελτίο Τύπου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να προσέρχονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα ατομικής προστασίας για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ να απευθυνθείτε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου 2245022228 ή στο 2245022808 κα Γιαβάση Μαρία.

Ο

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις