Αρχική Web TV Δωρεά απινιδωτή από τον Ιατρικό Σύλλογο στο Κλειστό Γυμναστήριο για την αθλητική νεολαία της Καλύμνου

Δωρεά απινιδωτή από τον Ιατρικό Σύλλογο στο Κλειστό Γυμναστήριο για την αθλητική νεολαία της Καλύμνου

136 προβολές

Με το σύνθημα ΝΑΙ στην ΑΘΛΗΣΗ, που είναι υγεία και ΟΧΙ στα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και στο ΚΑΠΝΙΣΜΑ”, σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου “Σκεύος Ζερβός”, Γεράσιμος Αποστολάτος, παρέδωσε στην Αθλητική Επιτροπή του Δήμου, έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, που προορίζεται για τον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου του νησιού, μια σημαντική προσφορά στην νεολαία του νησιού. 

Παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. Νικόλα Γαβαλά, που εκπροσώπησε τον Δημαρχο, του προέδρου του ΔΑΟΚ Νικήτα Γιαννικουρή, της αρμόδιας υπαλλήλου Καλλιόπης Ρηνιού και του εκπροσώπου της Ακαδημίας Μπάσκετ, παραδόθηκε ο πολύτιμος αυτός εξοπλισμός, που θα βρίσκεται στο χώρο του Γυμναστηρίου και μάλιστα ο ΙΣΕΚ δεσμεύτηκε να εκπαιδεύσει μέλη των αθλητικών σωματείων στη χρήση του.

Είναι ο τέταρτος απινιδωτής που εξασφαλίζει με ενέργειές του ο ΙΣΕΚ, με την αρωγή του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, με τον πρόεδρο του οποίου ο Γ. Αποστολάτος διατηρεί προσωπικές σχέσεις, ενέργειες οι οποίες δείχνουν την μέριμνα των Καλύμνιων γιατρών για την υγειονομική θωράκιση της τοπικής κοινωνίας, ενώ πριν λίγες ημέρες παρέδωσε στο Νοσοκομείο του νησιού έναν Υπερηχογράφο καρδιάς, ενώ συμβάλλει τα μέγιστα στον εξοπλισμό και στην λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων Βαθύ και Ψερίμου.

 

Κατόπιν σχετικής ερώτησης του “Π.τ.Κ.“, ο Γ. Αποστολάτος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της σελίδας, αναφέροντας πως την περασμένη Τετάρτη, έγινε συνάντηση του ΔΣ του ΙΣΕΚ με τον Έπαρχο Καλύμνου, Mανώλη Μουσελλή, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “έχουμε γυρίσει σελίδα”, τονίζοντας πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις των δύο φορέων, μετά τις πρόσφατες “ανταλλαγές δηλώσεων”, προς όφελος της υγείας της περιοχής και τόνισε πως ο Ιατρικός Σύλλογος, συνεργάζεται άψογα τόσο με τον Δήμαρχο όσο και με την Περιφέρεια.

Ακολουθεί και το σχετικό δ.τ. του ΙΣΕΚ:

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις