Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Δωρεά εξοπλισμού και υλικού 20.000 ευρώ από τον επιχειρηματία Γιώργο Ντόβελο στο Νοσοκομείο Καλύμνου

Δωρεά εξοπλισμού και υλικού 20.000 ευρώ από τον επιχειρηματία Γιώργο Ντόβελο στο Νοσοκομείο Καλύμνου

228 προβολές

Οι ντόπιοι αλλά και οι ομογενείς επιχειρηματίες, στις δύσκολες καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί, λόγω της εξάπλωσης του «κορωνοϊού», στέκονται αρωγοί στο νησί, όπως έπραξε και ο συμπατριώτης μας Γιώργος Ντόβελος.

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Ντόβελος, προχώρησε σε μια δωρεά της τάξης τω 20.000 ευρώ προς το «Βουβάλειο» Νοσοκομείο Καλύμνου, σε εξοπλισμό και υλικό για την αντιμετώπιση της κατάστασης με την  Πανδημία του Κορωνοϊού.

Ο ομογενής από τις ΗΠΑ, που συμπαραστέκεται πάντοτε στο νησί της καταγωγής του, δώρισε στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού, 2 σύγχρονους αναπνευστήρες, 500 ειδικές μάσκες για χρήση από το νοσηλευτικό προσωπικό, 50 στολές ειδικής χρήσης για την προστασία γιατρών και νοσηλευτών, καθώς και 2.000 μάσκες και γάντια απλών χρήσεων, υλικά που εξοπλίζουν ακόμη περισσότερο το Νοσοκομείο της Καλύμνου, ώστε να αντιμετωπίσει κατάλληλα τις έκτακτες περιπτώσεις, όποτε και αν παρουσιαστούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εύης Κουκιαϊνη, τα υλικά και τον εξοπλισμό παρέδωσε στο Νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μικές Ρήγας, ο οποίος εκπροσώπησε την οικογένεια Ντόβελου.

 

ΠΗΓΗ : palmostiskalymnou.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις