Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Διπλό κρούσμα covid–19 και στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Ρόδου

Διπλό κρούσμα covid–19 και στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Ρόδου

183 προβολές

Διπλό κρούσμα covid – 19 σε δύο υπαλλήλους του τμήματος συγκοινωνιών Ρόδου, επιβεβαιώθηκε επισήμως, γεγονός που υποχρεώνει τον ΕΟΔΥ να κλείσει το συγκεκριμένο τμήμα σε πρώτη φάση και την υπηρεσία ολόκληρη για 5 μέρες  για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Από νωρίς σήμερα το πρωί ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης συγκοινωνιών κ. Γιάννης Θεμέλαρος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους αρμόδιους  του ΕΟΔΥ προκειμένου να εφαρμοστούν κατά γράμμα οι διαδικασίες που προβλέπονται.

Ταυτόχρονα, όσοι εκπαιδευτές ή προσωπικό της υπηρεσίας ήρθαν σε επαφή με το συγκεκριμένο τμήμα, έκαναν ειδικά τεστ στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έτσι ώστε να εξεταστεί αν έχουν και οι ίδιοι νοσήσει.

Η κατάσταση πάντως είναι πλήρως ελεγχόμενη και αναμένεται σε λίγο να εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση από την Περιφέρεια για την υπόθεση καθώς επίσης και το πως θα λειτουργήσει η υπηρεσία στις επόμενες μέρες.

ΠΗΓΗ : rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις