Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ COVID-19

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ: ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ COVID-19

78 προβολές

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ COVID-19 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥΜετά τις συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου κ. Χριστοφή Κορωναίου  και της Διοίκησης του Δήμου Νισύρου, που στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων συμβασιούχων που προσλήφθηκαν για την αντιμετώπιση των αναγκών λόγω της πανδημίας COVID-19, την ομόφωνη Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και με την υποστήριξη της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, τελικά χορηγήθηκε προσωρινή διαταγή από το Πρωτοδικείο Κώ να παραμείνουν στην εργασία τους μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Την απόφαση αυτή χαιρέτισε ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος, τονίζοντας πως «Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, που μας κάνει να αισιοδοξούμε.

Το αρμόδιο Υπουργείο θα πρέπει να λάβει υπόψιν του πως οι εργαζόμενοι αυτοί είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις