Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ: Δελτίο Τύπου-Συνεργασία με την εταιρεία ΛΑΒΑ Α.Ε

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ: Δελτίο Τύπου-Συνεργασία με την εταιρεία ΛΑΒΑ Α.Ε

από 12nisospress
324 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΧΛΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ

ΛΑΒΑΣ Α.Ε.

Η εταιρεία εξόρυξης ελαφρόπετρας  ΛΑΒΑ Α.Ε που εδρεύει στο δυτικό τμήμα της νήσου Γυαλί, προέβη στην πρόσληψη 8 νέων ανθρώπων, μόνιμων κατοίκων της Νισύρου, το τελευταίο έτος! Είναι η πρώτη φορά στα τελευταία 30 χρόνια που συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Ο στόχος της δημοτικής αρχής για μηδενική ανεργία αποδεικνύεται εμπράκτως. Η οικονομία της Νισύρου είναι σε ανοδική πορεία τα τελευταία πέντε χρόνια παρά την οικονομική ύφεση που παρατηρείται στην υπόλοιπη χώρα.

Ο Δήμος μας έχει αγαστή συνεργασία με την εταιρεία ΛΑΒΑ Α.Ε και τους ευχαριστούμε για την υλοποίηση όλων των αιτημάτων μας.

Ο Δήμος μας με τις εποχιακές θέσεις τους καλοκαιρινούς μήνες συμβάλλει στην εκμηδένιση του ποσοστού ανεργίας στο νησί μας.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με όλες μας τις δυνάμεις και δημιουργούμε τις συνθήκες για την ανάπτυξη του νησιού μας, με μοναδικό στόχο την ευημερία της κοινωνίας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις