Αρχική Νέα Λέρου ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ».

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ».

71 προβολές

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ».

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης με χαρά ανακοινώνει στους συμπολίτες του την απόφαση του Ειδικού Γραμματέα διαχείρισης προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Γ’ τροποποίησης της Πράξης «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων Δήμου Λέρου» με Κωδικό ΟΠΣ 5001908 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» με χρηματοδότηση του Δήμου μας 1.000.000€ περίπου, που αφορά:

1.την ανάθεση προμήθειας εξοπλισμού Συλλογής Οργανικών (καφέ κάδοι – απορριμματοφόρο).

2. έργο εξωτερικής οδοποιίας πρόσβασης στο ΧΥΤΥ.

3. Σύμβουλο για ευαισθητοποίηση πολιτών για χωριστή συλλογή οργανικών απορριμμάτων.

4. Την αγορά γης.

Όλα τα ανωτέρω με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 99% περίπου και με ελάχιστη συνεισφορά ιδίων πόρων του Δήμου.

Τέλος, ο ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου είναι δικαιούχος και αναλαμβάνει να δημοπρατηθεί το έργο κατασκευής ΧΥΤΥ, η μονάδα κομποστοποίησης και η λειτουργία τους, με τα υποστηρικτά υποέργα.

Ο Δήμαρχος κ. Κόλιας ευχαριστεί τον Ειδικό Γραμματέα διαχείρισης προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης, τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών και τις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην ένταξη του έργου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις