Αρχική Αθλητισμός Δήμος Λέρου για Παπαντωνάκεια 2024

Δήμος Λέρου για Παπαντωνάκεια 2024

από 12nisospress
292 προβολές
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι διασυλλογικοί αγώνες κλασσικού αθλητισμού κατηγορίας Κ14 (ΑΛΤΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ) Β΄ ομίλου ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και ο αγώνας δρόμου «ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΕΙΑ», σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, τον Δήμο μας και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ)- Διεύθυνση Αθλητισμού επί δημοσίας οδού, στη Λέρο, Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2024,που ήταν αφιερωμένοι στον αείμνηστο καθηγητή φυσικής αγωγής Μιλτιάδη Παπαντωνάκη.
Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας στην πρόσκληση του Δήμου μας, της Ένωσης Αθλητικού Σωματείου ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου.
Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους τιμάτε το δάσκαλο Μίλτο, την οικογένειά του που βρίσκεται εδώ, ευχόμενος δύναμη και κουράγιο να αντέχει την απουσία του, την Ένωση Αθλητικού Σωματείου Σεγας Δωδεκανήσου, τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ κο Ζήκα, που ήρθαν από τη Ρόδο, και μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ την ομάδα που πλαισίωσε τους αθλητικούς αγώνες, συνεργαζόμενη με το Σεγας, τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Λέρου, το Αστυνομικό Τμήμα, το Λιμεναρχείο Λέρου, την Ομάδα Διάσωσης Λερου, τη Διοίκηση του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου, τον Μ.Ο.Λ, το LEROS BIKES Κοντογιωργάκης Φανούριος , το Ε.Κ.Α.Β ΛΕΡΟΥ,
την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (ΠΝΑΙ) και όλους τους υπαλλήλους του δήμου που εργάστηκαν σκληρά, τους εθελοντές, τους αθλητές και τους συνοδούς από τα νησιά Κω, Καλυμνου, Πατμου και Λερου,τη νεολαία μας και όλο τον κόσμο που με την παρουσία του τίμησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Έχει καθιερωθεί ως θεσμός, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στο Μίλτο Παπαντωνάκη, που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της προσφοράς του στη Λέρο μας, παρακαταθήκη για τους νέους μας, πρότυπο μίμησης και αιτία συνέχισης του μεγαλειώδους έργου του.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις