Αρχική Νέα Λέρου ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

176 προβολές
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια του εγγράφου που λάβαμε από τον εργολάβο, ο οποίος έχει αναλάβει την «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στη θέση ΤΣΙΓΚΟΥΝΑΣ Δήμου Λέρου» ανακοινώνεται ότι απαγορεύεται η είσοδος και η ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων ή οποιονδήποτε άλλων αντικειμένων στο χώρο του ΧΑΔΑ, λόγω της έναρξης εργασιών για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μη επιβολή προστίμων από την Ε.Ε.
Σχετικά, με τα απορρίμματα και την αποκομιδή τους, που είναι υπεύθυνος ο Δήμος μας αυτά μεταφέρονται στο χώρο που λειτουργεί ο δεματοποιητής για δεματοποίηση όπως και τα ανακυκλώσιμα.
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιώτες, οφείλουν να μεταφέρουν τα κλαδέματα, τα στρώματα και τα είδη κουζίνας τις εργάσιμες ημέρες, στο χώρο όπου λειτουργεί ο δεματοποιητής για να θρυμματίζονται και να δεματοποιούνται.
Τέλος, τα υλικά από εκσκαφές ή κατεδαφίσεις (μπάζα) αποκλειστικά και μόνο κατόπιν συνεννόησης με υπάλληλο της τεχνικής υπηρεσίας στο τηλέφωνο 2247022937, θα εναποτίθενται σε σημείο που θα υποδεικνύεται, πλησίον της χωματερής.
Παρακαλώ, όπως τηρηθούν τα ανωτέρω για διευκόλυνση των εργασιών των υπαλλήλων .

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις