Αρχική Νέα Λέρου ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

από 12nisospress
328 προβολές

Ο Δήμος Λέρου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 και την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 έμπροσθεν του ξενοδοχείου “Λέρος” στο Λακκί.

Ειδικότερα: Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί απο τις 17:00 έως τις 19:00 αποκριάτικο δρώμενο από την ομάδα θεάτρου δρόμου «Teatro-Theama», με τίτλο: «Το Αποκριάτικο Πανηγύρι της Φαντασίας», με χρώματα, ρυθμό, χορό και διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά, που θα καταλήγει σ’ ένα αποκριάτικο πάρτι.

ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ – ΖΟΓΚΛΕΡ – ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ – ΚΛΟΟΥΝ – ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ – FACE PAINTING και εντυπωσιακές ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΡΤΟΥΝ ύψους 3,5 μ., που κινούνται, χορεύουν και συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, μαζί με αγαπημένους ήρωες της Disneyland, στήνουν το δικό τους τρελό ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί απο τις 16:00 εως τις 19:00 αποκριάτικο δρώμενο, ενταγμένο στον χώρο όπου θα υπάρχουν τα φουσκωτά παιχνίδια, από την ομάδα θεάτρου δρόμου «Teatro-Theama», με τίτλο: «Μαγική Καρναβαλούπολη».

Τα παιδιά θα έχουν το δικό τους Καρναβάλι, τις δικές τους εκδηλώσεις παιδικής δημιουργίας, έκφρασης και ξεφαντώματος, με τα φουσκωτά παιχνίδια που θα υπάρχουν στον χώρο, και θα συνδυάζονται με:

Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού
Face Painting (πρωτότυπες ζωγραφιές στα πρόσωπα των παιδιών)
Διαγωνισμοί Χορού – Τραγουδιού
Διαγωνισμός Πρωτότυπης Αποκριάτικης Στολής
Εργαστήρια Ζωγραφικής, με θέμα το Καρναβάλι
Δρώμενα θεάτρου δρόμου από την ομάδα Teatro – Theama (διαφοροποιημένα από αυτά της προηγούμενης μέρας)

Τέλος, καλούνται τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διήμερες εκδηλώσεις με οποιονδήποτε τρόπο (πάγκους, λοιπές συμμετοχές), όπως επικοινωνήσουν με την κα Σπύρου Σοφία στο τηλέφωνο 22473.60200 μέχρι την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις