Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί Δήμος Λειψών: Xρηματοδοτείται με το ποσό των 12.400 ευρώ για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)

Δήμος Λειψών: Xρηματοδοτείται με το ποσό των 12.400 ευρώ για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)

103 προβολές
Ο Δήμος Λειψών, χρηματοδοτείται με το ποσό των 12.400 ευρώ για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.).
Προηγήθηκε υποβολή τεχνικού δελτίου στη σχετική πρόσκληση του πράσινου ταμείου: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2021» .
Το ΣΦΗΟ ουσιαστικά αποτελεί τη μελέτη χωροθέτησης ταχυφορτιστών στα πλέον κατάλληλα σημεία του νησιού με βασικό σκοπό την υποστήριξη αλλά και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.
Η νέα πρόκληση της ηλεκτροκίνησης θα πρέπει να μας βρει πανέτοιμους έτσι ώστε η πολυπόθητη ενεργειακή μετάβαση να συμβεί μια ώρα αρχύτερα.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις