Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Δήμος Κω: Καθαρίστηκαν 45 χιλιόμετρα οδικού δικτύου, κατά μήκος της Επαρχιακής Οδού από την Κω έως την Κέφαλο

Δήμος Κω: Καθαρίστηκαν 45 χιλιόμετρα οδικού δικτύου, κατά μήκος της Επαρχιακής Οδού από την Κω έως την Κέφαλο

162 προβολές

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

45 χιλιόμετρα οδικού δικτύου, κατά μήκος της Επαρχιακής Οδού από την Κω έως την Κέφαλο, καθάρισαν 75 εργαζόμενοι του Δήμου σε διάστημα τεσσάρων ημερών, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην καλή εμφάνιση του νησιού μας.

Ο Δήμος μας, με προγραμματισμό και συνδυασμένες ενέργειες, αξιοποιώντας διαθέσιμα μηχανήματα και εργαζόμενους, ολοκλήρωσε τον καθαρισμό, με την προσδοκία ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών για την διατήρηση της καθαριότητας στους δημόσιους χώρους και στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας καλεί όλους τους συμπολίτες μας να μην απορρίπτουν σκουπίδια σε δημόσιο χώρο, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους νέους ανθρώπους και στους επισκέπτες μας, για την προστασία του περιβάλλοντος, της εικόνας και της εμφάνισης του τόπου μας.

Ο Δήμος Κω ευχαριστεί τις επιχειρήσεις: Special – Αρβανιτάκης, I Love café της Shell και Μηνάς Κασίου ΙΚΕ, για την προσφορά τους σε σάντουιτς και νερό στους εργαζόμενους κατά τη διάρκεια των εργασιών καθαρισμού.

Γραφείο Τύπου

ΠΗΓΗ : www.kosnews24.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις