Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Δήμος Κω: Ένα σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Πυλίου, στο Αμανιού και στην περιοχή Κοκκινόγιες

Δήμος Κω: Ένα σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Πυλίου, στο Αμανιού και στην περιοχή Κοκκινόγιες

36 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Έργα παντού. Με σεβασμό στις ανάγκες των δημοτών!

Ένα σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Πυλίου, με παρεμβάσεις σε δύο σημεία, στο Αμανιού και στην περιοχή Κοκκινόγιες,για την αντιμετώπιση βλαβών από πλημμυρικά φαινόμενα, ξεκινάει εντός των επόμενων ημερών, στο πλαίσιο της κατεύθυνσης του Δήμου μας για δημιουργία έργων υποδομής και ανάπτυξης σε όλες τις Κοινότητες.

Μετά το έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου που υλοποιείται στην Καρδάμαινα, υπογράφηκε από το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά η σύμβαση κατασκευής γεφυριού, δίπλα στο εκκλησάκι Αγίου Παϊσιου στο Αμανιού και νέου τοιχίου αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή Κοκκινόγιες.

Το έργο,με κόστος 161.408,73€, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου, κάνοντας κάθε μέρα πράξη τον στόχο βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών, με σεβασμό και στήριξη στην τοπική κοινωνία.

Ο Δήμος μας προγραμματίζει και υλοποιεί σειρά έργων σε όλο το νησί, με βάση την αρχή ότι κάθε ευρώ που ξοδεύεται πρέπει να πιάνει τόπο, να λύνει κάποιο πρόβλημα και να προσδίδει πρόσθετη αξία στο νησί μας.

Γραφείο Τύπου

Νικηταράς Θεοδόσης υπογραφή σύμβασης 2 (1).jpg

ΠΥΛΙ εργολαβική σύμβαση αντιπλημμυρικού έργου.jpg

ΠΗΓΗ : kosnews24.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις