Αρχική Νέα Λέρου Δήλωση Mιχάλη Κόλια για απόρριψη αγωγής ύψους 500.000 ευρώ από τον Γ. Παυλή

Δήλωση Mιχάλη Κόλια για απόρριψη αγωγής ύψους 500.000 ευρώ από τον Γ. Παυλή

291 προβολές

Με αφορμή την απόφαση απόρριψης της αγωγής του κ. Παυλή, ύψους 500.000 ευρώ, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι μόλις σήμερα, έλαβα την καθαρογραμμένη απόφαση του δικαστηρίου που αφορά στην αγωγή του κ. Παυλή για δηλώσεις μου, αναφορικά με το… εάν είναι ή δεν είναι πρεσβευτής της Λέρου στην Αυστραλία!

Πρέπει να διευκρινίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι ορισμένοι δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι κινούμε πάντοτε στο πλαίσιο των θεσμικών μου καθηκόντων, με την ιδιότητα που έχω ως δήμαρχος Λέρου, προκειμένου να προασπίσω τα συμφέροντα του τόπου μας και ότι δεν εκφράζω απλά τις προσωπικές μου απόψεις.

Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής της Λέρου, με τις διαδοχικές μηνύσεις και αγωγές του κ. Παυλή εναντίον μου, σήμερα αποδείχτηκε ότι καταπέφτουν στο κενό.

Σημειώνω ότι στην απόφαση του δικαστηρίου ο κ. Παυλής είναι αυτός που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ με την πληρωμή των δικαστικών εξόδων».

ΠΗΓΗ : LEROSNEWS

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις