Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Δήλωση του μέλους της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Βάιου Καλοπήτα για το ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών

Δήλωση του μέλους της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Βάιου Καλοπήτα για το ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών

61 προβολές

Μετά από συναντήσεις που πραγματοποίησε την Πέμπτη και την Παρασκευή με την επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και τον Γραμματέα του κόμματος ο κ. Βάιος Καλοπήτας, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε τα εξής:

«Συμφωνήσαμε με τον Γραμματέα του κόμματος κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο να δραστηριοποιηθώ αποκλειστικά στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Δωδεκάνησο και για το λόγο αυτό δήλωσα στην αρμόδια επιτροπή των ψηφοδελτίων τη βούλησή μου να μη συμμετάσχω ως υποψήφιος στο εθνικό ψηφοδέλτιο στο νομό Δωδεκανήσου.

Εξυπακούεται ότι συνεχίζω να διαθέτω όλες μου τις δυνάμεις για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, κατάκτηση υψηλού ποσοστού για το κόμμα στη Δωδεκάνησο και ισχυρής εκπροσώπησής μας στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Ταυτοχρόνως καλώ τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο και όλους τους προσωπικούς μου φίλους και συντρόφους να στρατευθούμε όλοι μαζί δυναμικά στον παραπάνω στόχο των εθνικών εκλογών, αλλά και συγχρόνως να δραστηριοποιηθούμε στην κατεύθυνση της συσπείρωσης όσο το δυνατόν περισσοτέρων δυνάμεων για να σταματήσει η δεξιά να ελέγχει την αυτοδιοίκηση στα δημοκρατικά Δωδεκάνησα».

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις