Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

από 12nisospress
262 προβολές

               

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                             Νίσυρος 25-2-2020

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                              

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

www.nisyros.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

 

Ο Δήμος Νισύρου συγχαίρει τα παιδιά του Γυμνασίου – Λυκείου μας, τους 15 μαθητές που συμμετείχαν στους αγώνες θεάτρου με το έργο του Σαίξπηρ, «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας». Τα παιδιά μας απέσπασαν το πιο αληθινό βραβείο, το βραβείο  κοινού. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του έργου και την σκηνοθεσία έκανε ο ηθοποιός Κώστας Πέτρου τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη για έκτη συνεχή χρονιά, με την έγκριση του ΥΠΑΙΘ (112215/Δ2/10-07-2019), διοργάνωσαν  τους πανελλήνιους μαθητικούς Αγώνες Τέχνης, από την Πέμπτη, 20, έως και το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 49 σχολεία και περισσότεροι από 700 μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Οι Αγώνες Τέχνης απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου της Ελλάδας και της Ομογένειας και αφορούν το θέατρο, την ποίηση, τη μουσική (μουσικά και χορωδιακά σύνολα), τη ζωγραφική και τη φωτογραφία. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στη μαθήτρια Κουλάκη Κωνσταντίνα Ισμήνη που συμμετείχε με έργο της στους αγώνες ζωγραφικής. Θεματικό πεδίο του διαγωνισμού ήταν: «Ποτέ άλλοτε οι στέγες των σπιτιών των ανθρώπων δεν ήταν τόσο κοντά η μία στην άλλη, όσο είναι σήμερα. Και ποτέ άλλοτε οι καρδιές των ανθρώπων δεν ήταν τόσο μακριά η μία από την άλλη, όσο είναι σήμερα.» (Αντώνης Σαμαράκης, «Ζητείται Ελπίς»). Η Κωνσταντίνα απέσπασε το βραβείο κοινού.

Ο δήμος μας είναι πάντα στο πλευρό όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του νησιού μας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις