Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Διαγωνισμός για τη δακοκτονία στα Δωδεκάνησα

Διαγωνισμός για τη δακοκτονία στα Δωδεκάνησα

211 προβολές

Την επόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου γα την ανάδειξη του εργολάβου που θα αναλάβει στο νομό Δωδεκανήσου τον ψεκασμό των ελαιοδέντρων από το έδαφος στο πλαίσιο καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν τις προσφορές τους ηλεκτρονικά κατά τη διαδικασία που θα ξεκινήσει στις 08/05/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 00:01 με καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών στις 15/05/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στις 21/05/2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00. Η ενδεικτική δαπάνη για το έργο είναι 201.917,23 € με Φ.Π.Α. 13% και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δακοκτονίας έτους 2020.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται αναγνωρισμένοι προμηθευτές της δημοπρατούμενης υπηρεσίας, εγγεγραμμένοι σε επαγγελματικό και εμπορικό Επιμελητήριο.

 

ΠΗΓΗ : www.rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις