Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΙΨΩΝ : ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΙΨΩΝ : ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

από 12nisospress
346 προβολές

Το ενδεχόμενο εμφάνισης κάποιου κρούσματος κορωνοϊού στο νησί μας θα είναι ολέθριο με δεδομένη τη γενική και ειδική υγειονομική κατάσταση στη Χώρα μας αυτή τη στιγμή.
Ο μόνοι που διακινδυνεύουν να διασπάσουν το τείχος προστασίας που παρέχει η φυσική απομόνωση των νησιών είναι οι ταξιδιώτες.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
, η χρήση του δικαιώματος μετακίνησης των μονίμων κατοίκων να γίνεται μόνο όταν συντρέχουν πραγματικοί λόγοι ανωτέρας βίας.
Οι μετακινούμενοι να παίρνουν αυστηρές προφυλάξεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και όταν επιστρέφουν στο νησί να μένουν προληπτικά στο σπίτι τους για 14 τουλάχιστον μέρες χωρίς να έρχονται σε επαφή με τους οικείους τους.
Βρισκόμαστε ίσως στην πιο κρίσιμη φάση όσο αφορά το “σπάσιμο” της αλυσίδας μετάδοσης του ιού!!!
Ας δείξουμε όλοι σοβαρότητα και υπευθυνότητα ανάλογη της ζοφερής πραγματικότητας που δημιουργεί το μέγεθος της απειλής.
Αυτήν την απειλή ας προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε μακριά και έξω απ το νησί μας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση η διαχείρισή της θα είναι επώδυνη!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!Το ενδεχόμενο εμφάνισης κάποιου κρούσματος κορωνοϊού στο νησί μας θα είναι ολέθριο με δεδομένη τη γενική και ειδική υγειονομική κατάσταση στη Χώρα μας αυτή τη στιγμή.Ο μόνοι που διακινδυνεύουν να διασπάσουν το τείχος προστασίας που παρέχει η φυσική απομόνωση των νησιών είναι οι ταξιδιώτες.ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, η χρήση του δικαιώματος μετακίνησης των μονίμων κατοίκων να γίνεται μόνο όταν συντρέχουν πραγματικοί λόγοι ανωτέρας βίας.Οι μετακινούμενοι να παίρνουν αυστηρές προφυλάξεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και όταν επιστρέφουν στο νησί να μένουν προληπτικά στο σπίτι τους για 14 τουλάχιστον μέρες χωρίς να έρχονται σε επαφή με τους οικείους τους.Βρισκόμαστε ίσως στην πιο κρίσιμη φάση όσο αφορά το "σπάσιμο" της αλυσίδας μετάδοσης του ιού!!!Ας δείξουμε όλοι σοβαρότητα και υπευθυνότητα ανάλογη της ζοφερής πραγματικότητας που δημιουργεί το μέγεθος της απειλής.Αυτήν την απειλή ας προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε μακριά και έξω απ το νησί μας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση η διαχείρισή της θα είναι επώδυνη!!!

Gepostet von Fotis Maggos am Sonntag, 22. März 2020

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις