Αρχική Νέα Λέρου Δεντροφύτευση διοργάνωσε το «Leros Bike & Fun Academy”σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β’ Δωδεκανήσου

Δεντροφύτευση διοργάνωσε το «Leros Bike & Fun Academy”σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β’ Δωδεκανήσου

269 προβολές
Σε μία ακόμη δεντροφύτευση που διοργάνωσε το «Leros Bike & Fun Academy” που αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής αγωγής στη Γούρνα,παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ.Μιχάλης Κόλιας.
Η δενδροφύτευση έγινε σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β’ Δωδεκανήσου παρουσία μαθητών,γονέων και εκπαιδευτικών.
Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τον κ. Φανούρη Κοντογιωργάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Β’ Δωδεκανήσου κ. Πέτρο Τολόζη, τους αστυνομικούς , τους μαθητές,τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που παρευρέθηκαν στη συγκεκριμένη δράση , τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχει η δενδροφύτευση στο συγκεκριμένο χώρο.
Μετά από αίτημα του κ. Κοντογιωργάκη και των γονέων συμφωνήθηκε ο χώρος να χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση των παιδιών, τονίζοντας ότι το Κυκλοφοριακό Πάρκο είναι στη διάθεση όλων των πολιτών.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις