Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Δεν αναλαμβάνει την Προεδρεία της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ο κ. Γ. Πασσανικολάκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως αναφέρει – Η επιστολή του προς το Δήμαρχο Κω

Δεν αναλαμβάνει την Προεδρεία της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ο κ. Γ. Πασσανικολάκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως αναφέρει – Η επιστολή του προς το Δήμαρχο Κω

95 προβολές

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αυξημένου φόρτου εργασίας, ο Γιώργος Πασσανικολάκης, ο οποίος μέχρι πρότινος υπηρέτησε ως πρόεδρος της Μαρίνας Κω, δεν δέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά να αναλάβει Πρόεδρος της Κοινοφελούς επιχείρηση κοινωνικής προστασίας ,αλληλεγγύης, πρόνοιας, υγείας και αστικής συγκοινωνίας (ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ) του Δήμου Κω! 

Με δημόσια επιστολή του, που διαβάστηκε από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κω Διονυσία Τελλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του σώματος, χθες Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ο κ. Πασσανικολάκης σημείωσε τους λόγους που δεν μπορεί να αναλάβει χρέη Προέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, παραμένοντας όμως ενεργό μέλος της παράταξης της ”Ισχυρή Κως”.

Στη θέση του κ. Πασσανικολάκη προτάθηκε από το Δήμαρχο Κω ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Καλλούδης, ο οποίος πλέον θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ!

Ο Δήμαρχος Κω μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κω σημείωσε ότι ο κ. Πασσανικολάκης πρόσφερε σπουδαίο έργο στη διοίκηση της Μαρίνας και θα συνεχίσει να προσφέρει της υπηρεσίες του στη δημοτική αρχή ως δημοτικός σύμβουλος, στρατευμένος πάντα ως μέλος της Ισχυρής Κω!

 

Η επιστολή του κ. Πασσανικολάκη προς το Δήμαρχο Κω

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Σε ευχαριστώ θερμά για την τιμήτική πρόταση που μου έκανες να αναλάβω την προεδρεία της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, όπως σου είπα και στο πρόσφατο παρελθόν η ενασχόληση μου στην Μαρίνα αυτά τα δύο χρόνια, μου έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρω παραγωγικά υπηρετώντας τους στόχους που είχαμε όλοι μαζί θέσει.

Η αναγνώριση ως προς το πρόσωπο μου, της παραγωγής πολύ σημαντικού έργου και η δρομολόγηση των διαδικασιών της επέκτασής της είναι πιστεύω η δικαίωση για όλα όσα παλέψαμε, όμως η επαγγελματική μου ενασχόληση και η διεύρυνση των δραστηριοτήτων μου αυτή την περίοδο φοβούμαι ότι δεν θα μου επιτρέψει να ασχοληθώ όσο θα επιθυμούσε με τον εκσυγχρονισμό της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.

Για τον λόγο αυτό να προχωρήσεις στην τοποθέτηση άλλου προσώπου στη θέση αυτή. Εννοείται ότι ως μέλος της παράταξής μας θα συνεχίσω να δίνω συντεταγμένα τη μάχη για την εξωστρέφεια της Κω, για το καλό της κοινωνίας μας.

ΠΗΓΗ: .kosnews24.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις