Αρχική Νέα Λέρου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΛΕΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ” ΓΙΑ ΤΙΣ, ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΛΕΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ” ΓΙΑ ΤΙΣ, ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

από 12nisospress
243 προβολές
ΛΕΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ
” Λέρος 19/9/2020
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΛΕΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ” ΓΙΑ ΤΙΣ, ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Η παράταξη μας εκφράζει την έντονη αντίθεση της στην, δια περιφοράς, λειτουργία των Δημοτικών Συμβουλίων, με συνοπτικές διαδικασίες και με αφορμή τα μέτρα προστασίας από τον Κορονοϊό, που δεν δίνουν το δικαίωμα διαφορετικής πρότασης από αυτήν της Δημοτικής αρχής. Τέτοιες μέθοδοι και πρακτικές που περιορίζουν την ελευθερία και δημοκρατία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων παραπέμπουν σε άλλες εποχές και μας βρίσκουν αντίθετους.
Καλούμε την πρόεδρο του ΔΣ και την Δημοτική Αρχή να εξασφαλίσουν την ελεύθερη και δημοκρατική έκφραση στην λήψη αποφάσεων στο Δήμο μας και όχι με νόμους και εγκυκλίους αντιδημοκρατικού περιεχομένου να αποφασίζουν μονομερώς.
Τα σοβαρά προβλήματα του νησιού μας θέλουν ανοικτή συζήτηση, διάλογο, προτάσεις και δεν δίνουμε καμία εξουσιοδότηση να τα χειρίζεται εν λευκώ η Δημοτική αρχή, χωρίς την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας.
Για τη δημοτική Παράταξη
ΛΕΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ”
Σοροκάκης Ιωάννης
Διαμαντάρας Δημήτριος
Καρπαθάκη Γεωργία

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις