Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Δεκατέσσερα ηλεκτρικά κρεβάτια δωρήθηκαν στο γηροκομείο

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Δεκατέσσερα ηλεκτρικά κρεβάτια δωρήθηκαν στο γηροκομείο

από 12nisospress
269 προβολές

Δεκατέσσερα (14) ηλεκτρικά νοσοκομειακά κρεβάτια με τηλεχειριστήριο και μεγάλη ποσότητα αναλώσιμου υλικού και προϊόντων υγιεινής παραδόθηκαν στο γηροκομείο Καλύμνου, από τον φιλανθρωπικό σύλλογο “Αγία Μαρίνα” Παραδεισίου.

Σε ευχαριστήρια επιστολή του προς τον σύλλογο ο μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας Παΐσιος, αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ., οι τρόφιμοι και το προσωπικό του ιδρύματος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο κ. Αναστασία Σταυριανού Γεωργιάδη καθώς και το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου Ρόδου “Αγ. Μαρίνα”, για τη μεγάλη προσφορά προς το ίδρυμά μας, η οποία αποτέλεσε θείο δώρο προς τους γέροντες.

Η προσφορά 14 νοσοκομειακών ηλεκτρικών (με τηλεχειριστήριο) κρεβατιών και των στρωμάτων τους, ανακουφίζει τα μέγιστα, τόσο τους κλινήρεις γέροντες, όσο και το προσωπικό που τους εξυπηρετεί.

Ευχαριστούμε επίσης για την ευγενική παρουσία σας στους χώρους του ιδρύματός μας καθώς και για τη συνεχή κάλυψη σε αναλώσιμο υλικό.

Η συμπαράστασή σας αποτελεί για όλους μας πολύτιμη στήριξη και ευεργετική ενδυνάμωση στη συνεχή καθημερινή προσπάθειά μας».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις