Αρχική Θρησκεία ΔΆΚΡΥΣΕ ΕΙΚΌΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΔΆΚΡΥΣΕ ΕΙΚΌΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

729 προβολές

Για παράξενο φαινόμενο το οποίο μελετάται και προβληματίζει ταυτόχρονα, μίλησε χθες το απόγευμα στη «Ροδιακή» ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, μετά την επίσκεψή του στο χωριό Απόλλωνα όπου από την Κυριακή η εικόνα της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στο κοιμητήριο του χωριού, διαπιστώθηκε από πολλούς προσκυνητές ότι «δακρύζει».

Ο ίδιος, όπως και εκατοντάδες προσκυνητές από ολόκληρο το νησί της Ρόδου, βρέθηκε χθες λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο χωριό Απόλλωνα, διαπιστώνοντας έτσι και ο ίδιος, την εφίδρωση που είχε η εικόνα σε πολλά σημεία.

«Σκούπισα ο ίδιος την εικόνα από αυτή την εφίδρωση που παρουσίαζε, αλλά 10 λεπτά αργότερα παρουσιάστηκε και πάλι το φαινόμενο.

Δεν ξέρουμε πού οφείλεται. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για νερό. Είναι ένα κολλώδες υγρό, που μοιάζει και με λάδι και το οποίο είχε ωραία και έντονη οσμή τις πρώτες  ώρες. Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί και κρατάμε με ταπεινότητα και σεμνότητα, όλοι μας, αυτό που είδαμε και αυτό που νιώσαμε»- κατέληξε ο Μητροπολίτης Ρόδου.

ΠΗΓΗ : www.rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις