Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Δ. Κρεμαστινός: Η Ευρώπη προσφέρει λεκτική και όχι ουσιαστική στήριξη στην Ελλάδα

Δ. Κρεμαστινός: Η Ευρώπη προσφέρει λεκτική και όχι ουσιαστική στήριξη στην Ελλάδα

219 προβολές

Η Ευρώπη στηρίζει την Ελλάδα μόνο λεκτικά στο προσφυγικό και μεταναστευτικό». Αυτό δήλωσε χθες στην ΕΡΤ Ρόδου, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής Καρδιολογίας, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ουσιαστική στήριξη στο θέμα του προσφυγικού/μεταναστευτικού δεν προσφέρει, ούτε πρόκειται να προσφέρει» είπε, προσθέτοντας ότι αν ήταν στις προθέσεις της η ουσιαστική στήριξη, θα έπρεπε -εφόσον θεωρεί τα σύνορα της Ελλάδας ευρωπαϊκά- να λάβει μέτρα εναντίον της Τουρκίας. Ανέφερε ότι στήριξη δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε από τις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του Τζον Μπόλτον, πρώην συμβούλου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, στη Γερουσία, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει συμφέροντα στην Τουρκία.

Το ζητούμενο είναι τι κάνουμε εμείς μπροστά σ’ αυτό το μεγάλο πρόβλημα» είπε ο κ. Κρεμαστινός, επισημαίνοντας ότι πρέπει ν’ αρχίσουμε να γινόμαστε πιο επιθετικοί τόσο στο ΝΑΤΟ, όσο και στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις