Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Δ. Κρεμαστινός: Αν χρειαστεί, να επιταχθούν μονάδες νοσηλείας του ιδιωτικού τομέα

Δ. Κρεμαστινός: Αν χρειαστεί, να επιταχθούν μονάδες νοσηλείας του ιδιωτικού τομέα

από 12nisospress
257 προβολές

Αν λειτουργήσουν τα μέτρα μέσα σε οκτώ εβδομάδες το πολύ, θα έχουμε αποτελέσματα που θα είναι ορατά τόνισε μιλώντας «Στο Κόκκινο» ο καθηγητής Καρδιολογίας, πρώην υπουργός Υγείας και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, αναφορικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας και αναφορικά με τη Δημόσια Υγεία και στην Οικονομία.

Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο κ. Κρεμαστινός μίλησε για την αξία του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τόνισε ότι αν χρειαστεί, θα πρέπει να επιταχθούν μονάδες νοσηλεία του ιδιωτικού τομέα.
Ο κ. Κρεμαστινός σχολίασε ότι, κατά την άποψή του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας άργησε να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της επιδημίας στην Κίνα και δεν κήρυξε τον πλανήτη σε πανδημία από τον COVID-19 και δεν υπέδειξε τι πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι χώρες και να καταγγείλει αυτές που δεν ακολουθούν.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθούνται διαφορετικές επιδημιολογικές φιλοσοφίες από χώρα σε χώρα. Αυτό με τη σειρά του προκάλεσε το επιτυχές αποτέλεσμα της Κίνας και το ανεπιτυχές της Ιταλίας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις