Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Χριστοφής Κορωναίος : Αντίο φίλε Βαγγέλη

Χριστοφής Κορωναίος : Αντίο φίλε Βαγγέλη

196 προβολές

Με αισθήματα βαθιάς λύπης αποχαιρετώ τον αγαπητό φίλο, σύντροφο και συναγωνιστή στον αγώνα του καλού για τη Νίσυρο μας, το Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης μπορεί να μην βρίσκεται πλέον μαζί μας, αλλά παραμένει ζωντανός στη μνήμη και την καρδιά μας αφού με την διαδρομή του στο Δήμο μας και τη δράση του αυτή τη δύσκολη πενταετία, τίμησε τη Νίσυρο που αγάπησε πολύ.
Διατηρώ ως καταγραφή στη μνήμη μου και στα βιώματα της καρδιάς την αγωνιστικότητα σου φίλε Βαγγέλη, την αγωνία σου για την επίτευξη των στόχων μας, την γλυκύτητα του προσώπου σου, την ευγένεια των τρόπων σου, την καθαρότητα της ψυχής σου. Υπήρξες ένας φίλος και συναγωνιστής χωρίς ίχνος έπαρσης και κούφιας ματαιοδοξίας.
Η συνειδητή συμμετοχή σου από τις θέσεις του αντιδημάρχου και του προέδρου του Δ.Σ., με το όποιο τίμημα αυτή συνεπαγόταν, η καθοριστικής σημασίας δράση σου για την επίτευξη των στόχων μας για την αναγέννηση της πατρίδας, αποκαλύπτουν την αφοσίωση σου στη μεγάλη μας προσπάθεια αλλά και στην εκπλήρωση του υψηλού χρέους που ανέλαβες. Ήσουν πάντα όρθιος σε ότι και να συνέβαινε και σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε. Ως άνθρωπος με βαθιά αισθήματα δεν μπόρεσες να ανταπεξέλθεις την απώλεια της αγαπημένης σου Δέσποινας. Τώρα εκεί που θα βρίσκεσαι με την αγαπημένη σου Δέσποινα, τον Αντώνη και τον Κώστα, είμαι σίγουρος ότι η καθημερινή σας συζήτηση θα είναι η Νίσυρος. Αιωνία σου ἡ μνήμη αγαπητέ μου φίλε Βαγγέλη, αιωνία σου ἡ μνήμη!

Χριστοφής Κορωναίος
Δήμαρχος Νισύρου

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις