Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Χριστοφής Ι. Κορωναίος: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστοφής Ι. Κορωναίος: ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

881 προβολές

ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ «ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ», ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, μία κατάσταση η οποία δεν έχει ξανασυμβεί, ζούμε ένα εφιάλτη. Είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια από τον φόβο ενός αόρατου εχθρού. Η κοινωνική ζωή έχει νεκρώσει και η οικονομική δραστηριότητα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο. Οι περισσότερες των επιχειρήσεων κλειστές και οι εργαζόμενοι χωρίς δουλειά.

Η Δημοτική αρχή έχοντας ως γνώμονα το καλό του κοινωνικού συνόλου βρίσκεται ενεργά κοντά στην κοινωνία.

Ο Δήμος μας, με απόφαση του Δημάρχου, με αριθμό 65 και αρ. πρωτ. 1658, την 18η Μαρτίου, προέβη στη σύσταση Υποστηρικτικής Δομής Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Σήμερα ανακοινώνουμε την δημιουργία 11 θέσεων εργασίας τετράμηνης διάρκειας για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν χτυπηθεί από την ανεργία.

Σήμερα ανακοινώνουμε την απαλλαγή από τα τέλη κοινόχρηστων χώρων για την καλοκαιρινή περίοδο για όλες τις επιχειρήσεις. Οι κανονισμοί που διέπουν την χρήση των κοινόχρηστων χώρων όπως ψηφίστηκαν από το Δ.Σ με την απόφαση 27/2017, θα είναι σε πλήρη ισχύ.

Ανακοινώνουμε την προκήρυξη διαγωνισμού για την αγορά 500 λίτρων αντισηπτικού και την αγορά 2000 αναπνευστικών μασκών.

Ο Δήμος μας το τελευταίο διάστημα κάνει απολυμάνσεις σε διάφορα σημεία στους οικισμούς.

Ο Δήμος μας παρέχει γάντια εργασίας και γάντια πρόληψης σε  όλους τους εργαζόμενους.

Προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς στην προκήρυξη διαγωνισμών και στην ανάθεση έργων για να ανασάνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε τον δύσκολο αυτό αγώνα. Όλοι μαζί, με τις αξίες που μας διέπουν, με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλεια μας, θα νικήσουμε το φόβο και θα προχωρήσουμε μπροστά με όραμα μας την πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας μας.

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

Δήμαρχος Νισύρου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις