Αρχική Νέα Λέρου Χορό ημερίδα με σκοπό την ενίσχυση φοιτητών της Λέρου οργάνωσε ο Σύλλογος “ Γυναίκες Χωρίς Σύνορα ”

Χορό ημερίδα με σκοπό την ενίσχυση φοιτητών της Λέρου οργάνωσε ο Σύλλογος “ Γυναίκες Χωρίς Σύνορα ”

363 προβολές

Τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου “ Γυναίκες Χωρίς Σύνορα ” οργάνωσαν χορό ημερίδα με της οποίας τα έσοδα θα βοηθηθούν φοιτητές από τη Λέρο. 

Αθόρυβα αλλά ουσιαστικά συνεχίζει το τεράστιο έργο του το ΔΣ του συλλόγου μαζί με τα  μέλη του για την έμπρακτη βοήθεια στην κοινωνία του νησιού  της Λέρου .

Η πρόεδρος αφού εξήγησε στην τοποθέτηση της τον λόγο για τον οποίο οργανώθηκε η χορό ημερίδα , ενημέρωσε όλη την κοινωνία ότι οι πόρτες του συλλόγου είναι ανοικτές για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οικογένειες του νησιού μας .

Οφείλουμε να μην ξεχάσουμε την τεράστια προσφορά τους , στους ανθρώπους που διασώθηκαν στο πρόσφατο ναυάγιο αλλά και την συνδρομή τους για την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Νεκτάριο Κοκκώνη , τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιο και υποψήφιους της παράταξης του Δημάρχου Λέρου .

Επιπλέον στην εκδήλωση έδωσαν το παρών η Υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα  κα Αικατερίνη Εμμανουήλ και ο Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κος Παναγιώτης Κουνάκης .

Τοποθέτηση της Προέδρου του Συλλόγου “ Γυναίκες Χωρίς Σύνορα ”. κας Άννας Ταχλιαμπούρη:

 

Χαιρετισμός  του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη : 

 

Χαιρετισμός  της Υποψήφιας Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας  κας Αικατερίνης Εμμανουήλ :

 

Χαιρετισμός  του Υποψηφίου Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Παναγιώτη Κουνάκη :

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις