Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: “Η ανάγκη για ελευθερία γίνεται ιστορία”!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: “Η ανάγκη για ελευθερία γίνεται ιστορία”!

113 προβολές

ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “              ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ρόδος 24.3.23

“Η ανάγκη για ελευθερία γίνεται ιστορία”!

                   Ανακοίνωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821!

Η Επέτειος  έναρξης της Ελληνικής Επαναστάσεως στις 25 Μαρτίου 1821 σκορπά σε όλους μας εθνική υπερηφάνεια, έντονα συναισθήματα και εκπέμπει διαχρονικά μηνύματα.

Αποτελεί τη  κρίσιμη καμπή στην πορεία του Ελληνισμού όπου η ανάγκη για ελευθερια γίνεται ιστορία!  Το δίκαιο συγκρούεται με το άδικο,  η ελπίδα  παλεύει ενάντια και νικά  το φθαρμένο και την παρακμή !Στα  τετρακόσια ( 400) χρόνια σκλαβιάς η αγωνία για αποτινάξη του Τουρκικού ζυγού  μετατρέπεται σε αγώνες αυταπάρνησης και αυτοθυσίας.Οι πολύχρονοι αγώνες θα φέρουν τη νίκη και  την  σύσταση του ελληνικού κράτους .Τιμάμε τους επώνυμους και ανώνυμους που πάλεψαν για την ελευθερία μας.  Συγχρόνως με την Εθνική μας Επέτειο,  εορτάζουμε με σεμνότητα και κατάνυξη την  θρησκευτική  εορτή του   Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!Σήμερα η χώρα μας έχει ανάγκη από ενέργειες  που θα διώξουν κάθε  “γκρίζο”  και ότι μας πληγώνει και θα δώσουν κοινωνική ώθηση και εθνική υπερηφάνεια!Είναι χρέος μας με ενότητα, επαγρύπνηση ,  διαρκή προσπάθεια να διαφυλαξουμε την ελευθερία και την εθνική μας ανεξαρτησία , να εξαλείψουμε τα παρακμιακά φαινόμενα και να χαράξουμε ένα λαμπρο παρόν και μέλλον !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ-για τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Συνδυασμό ” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “– Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου– Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις