Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Xαράλαμπος Κόκκινος: Η 75η Επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκάνησου με τη μητέρα Ελλάδα….η  χώρα μας που πενθεί και τα μηνύματα της ιστορίας !

Xαράλαμπος Κόκκινος: Η 75η Επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκάνησου με τη μητέρα Ελλάδα….η  χώρα μας που πενθεί και τα μηνύματα της ιστορίας !

71 προβολές

ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”           ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ρόδος 6.3.23.

                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 75η Επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκάνησου με τη μητέρα Ελλάδα….η  χώρα μας που πενθεί και τα μηνύματα της ιστορίας !Ο εορτασμός της 75ης Επετείου της  Ενσωμάτωσης της Δωδεκανησου με την μητέρα Ελλάδα στις 7 Μαρτιου 1948 αποτελεί “χρυσή” σελίδα στην ιστορία μας και είναι το τελευταίο κομμάτι  στεριάς και θάλασσας που ενώθηκε και διαμόρφωσε τη σύγχρονο Ελληνικο κρατος. Τιμάμε τους προγόνους μας που διατήρησαν την εθνική τους ταυτότητα,αγωνίστηκαν κατά των κατακτητών και πάλεψαν για τη λευτεριά και την ένωση με τους υπόλοιπους Έλληνες. Είναι οι στιγμές  που μας γεμίζουν  υπερηφάνεια ,οι  εθνικοί αγώνες εμπνέουν και η ιστορία της χώρας γράφεται με υπερηφάνεια και λαμπρότητα. Δυστυχώς μετά  το πρόσφατο  τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών  αυτή η χαρά  καλύπτεται από την άδικη  απώλεια  δεκάδων – κυρίως- νέων  συμπατριωτών μας.Η θλίψη είναι ανείπωτη και η σκέψη μας στους οικείους τους  που τραβούν το δικό τους Γολγοθά!Το ανθρώπινο λάθος σε συνδυασμό με τις  διαχρονικές πολιτικές ευθύνες  οδηγούν σε εθνικό πένθος και την ιστορία μας να γράφεται με μελανά γράμματα και να μας καλεί να υπάρξει άπλετο φως, δικαιοσύνη και-επιτέλους- να μην επαναληφθούν εγκληματικά λάθη και παραλείψεις .

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ -Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού ” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “-Περιφερειακος Σύμβουλος  Π.Ε. Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις