Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε χθες στην Κω

Αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε χθες στην Κω

από 12nisospress
135 προβολές
Διαφημίσεις

Αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε χθες στην Κω

Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη – καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Ελέγχθηκαν (175) άτομα, Προσήχθησαν (14), Συνελήφθησαν (3) και Βεβαιώθηκαν (52) παραβάσεις 

Η αστυνομική δράση, η όποια οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Β’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Αλλοδαπών της Κω, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Η εξόρμηση κάλυψε όλο φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις – κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:

  • Ελέγχθηκαν 175 άτομα και 73 οχήματα.
  • Προήχθησαν 14 άτομα.
  • Συνελήφθησαν 19χρονος αλλοδαπός για οδήγηση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου χωρίς άδεια ικανότητας, 27χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και 24χρονος ημεδαπός για οπλοκατοχή.
  • Βεβαιώθηκαν 52 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
  • Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, πιστόλι «replica», 42 φυσίγγια κρότου και μαχαίρι με λάμα 19 εκατοστά.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Διαφημίσεις

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις