Αρχική Νέα Λέρου Απονομή σήματος “Bike friendly Destination” στον Δήμο Λέρου

Απονομή σήματος “Bike friendly Destination” στον Δήμο Λέρου

95 προβολές

 

Ο Δήμος Λέρου σας προσκαλεί στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στον Πλάτανο Λέρου, για την απονομή του Σήματος “Bike friendly Destination” στον Δήμο Λέρου.
Την απονομή του Σήματος στον Δήμο θα κάνει η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της NatTour, κα Βίκυ Καραντζαβέλου.
Η πιστοποίηση των ποδηλατικών υπηρεσιών και υποδομών της Λέρου, καθιστά το νησί έναν φιλικό τόπο και ταυτόχρονα προορισμό για μετακίνηση με ποδήλατο.
Η Λέρος ως πιστοποιημένος και φιλικός προορισμός σε ποδηλάτες, αποτελεί το πρώτο νησί της Ελλάδας που αποκτά το Σήμα “Bike friendly Destination”, έτοιμο για την εξυπηρέτηση των φίλων του ποδηλάτου και την προώθηση του ποδηλατικού τουρισμού στις μοναδικές ποδηλατικές διαδρομές του νησιού.
Το δίκτυο των “Bike Friendly Προορισμών” στην Ελλάδα αποτελείται από μία σειρά επιλεγμένων προορισμών, οι οποίοι ξεχωρίζουν για την προσήλωσή τους στην προστασία του περιβάλλοντος, την προσπάθειά τους για αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού και την αφοσίωση τους στην εξυπηρέτηση του τουρίστα-ποδηλάτη.
#leros
#lerosisland
#bikefridlydestination
#bike

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις