Αρχική Web TV Απο την παρέλαση της Κω, μήνυμα ειρήνης για την ευρύτερη περιοχή μας από Γ. Νικητιάδη.

Απο την παρέλαση της Κω, μήνυμα ειρήνης για την ευρύτερη περιοχή μας από Γ. Νικητιάδη.

από 12nisospress
305 προβολές

Ο κ. Νικητιάδης παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώων, κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων και παρακολούθησε τη παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων. 

Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε την αναγκαιότητα τερματισμού των συγκρούσεων τόσο στην Ανατολική Ευρώπη, όσο και στη Μέση Ανατολή τονίζοντας τα εξής :

«Εκπροσώπησα επισήμως το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρο μας Ν. Ανδρουλάκη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κω. Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για τον Ελληνισμό και για το Έθνος μας. Τιμούμε τους ήρωες που πολέμησαν στα βουνά της Ηπείρου απέναντι στις φασιστικές και ναζιστικές δυνάμεις.  Σήμερα δυστυχώς στην ευρύτερη περιοχή μας δεν υπάρχει ηρεμία και ειρηνη. Ο κίνδυνος δεν είναι καθόλου μακριά μας. Εύχομαι να σταματήσει πολύ γρήγορα  η παράνομη εισβολή στην Ουκρανία και οι εχθροπραξίες που έχουν  ξεκινήσει μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς με ευθύνη πάντα των μεγάλων οι οποίοι δεν έχουν κάνει τίποτα το ουσιαστικό προς την κατεύθυνση να υπάρξει ειρηνικό κράτος του Ισραήλ και ένα ανεξάρτητο και ελεύθερο κράτος της Παλαιστίνης. 

Θλίβομαι γιατί η χώρα μας, δια μέσου της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας,  δεν στήριξε το ψήφισμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για μια ανθρωπιστική εκεχειρία στη Μέση Ανατολή. Καμία γεωπολιτική σκοπιμότητα δε μπορεί να συγκρουστεί με την ανθρωπιά και την προστασία των αμάχων.  Οι Έλληνες έχουμε δείξει ποικιλοτρόπως ότι πάντα βρισκόμαστε με αυτούς που έχουν ανάγκη στήριξης και αυτό πρέπει να το αντιληφθεί και η κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας»

ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις