Αρχική upro Απειλές Μπαχτσελί για τα Δωδεκάνησα: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ένοπλης σύγκρουσης

Απειλές Μπαχτσελί για τα Δωδεκάνησα: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ένοπλης σύγκρουσης

από 12nisospress
132 προβολές

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από τον κυβερνητικό εταίρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ένοπλης σύγκρουσης. 

“Ο Μητσοτάκης, που επιχείρησε να προκαλέσει την Τουρκία, επισκεπτόμενος τα νησιά, προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ένοπλης σύγκρουσης εάν χρειαστεί. Επιθυμία μας είναι το Αιγαίο να είναι μια θάλασσα γαλήνης και γαλήνης. Αν συμβεί το αντίθετο, μόνο ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του θα υποστούν το κόστος των υπολογισμών τους. Να ξέρει ο Μητσοτάκης ότι όποιος καβαλάει το άλογο, πέφτει πολύ γρήγορα και ότι στα βουνά που εμπιστεύεται, χιονίζει” είπε ο Μπαχτσελί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.

“Όσοι θέλουν να πνιγούν στο Αιγαίο, δεν πρέπει να σταματήσουν να εμφανίζονται μπροστά μας. Η ελληνική κυβέρνηση είναι ένοχη. Το πρόσωπο και η καρδιά των Δωδεκανήσων είναι στραμμένα προς την Τουρκία”, δήλωσε ο εθνικιστής κυβερνητικός εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, παίρνοντας τη σκυτάλη στις φραστικές προκλήσεις εις βάρος της Ελλάδας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις